Discussions for all Omap devices! iPad, N900, Beagle, Panda! ALL!

Hello,
Welcome back! Post away and hack the planet!
Discussions for all Omap devices! iPad, N900, Beagle, Panda! ALL!

Hacks, Mods and F**k-Ups!

Latest topics

» Problem with hardware detection in Pandaboard.
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyFri Dec 20, 2013 2:41 am by vismay

» Play and Seek
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyTue Jul 30, 2013 4:27 am by ShadeShaman

» USB, slow speed enforcement
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyWed Dec 05, 2012 3:18 am by rron

» Unable to Solve Any Type of PC Issue ?
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyThu Jul 26, 2012 11:02 pm by Razila

» Serial communication between Panda and Arduino Mega
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyWed Jul 04, 2012 8:44 pm by Guidomo

» help foe connecting wince device to pc using active sync
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyMon Mar 19, 2012 5:36 pm by nisharamanak

» need help for programming windows ce to change lcd resolution
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyWed Feb 29, 2012 1:40 pm by nisharamanak

» Unified Linux
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyThu Jul 21, 2011 2:00 pm by admin

» Custom Kernels and Projects!
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyThu Jul 21, 2011 1:47 pm by admin

» How to overclock OMAP devices
Problem with hardware detection in Pandaboard. EmptyTue Jul 19, 2011 10:55 am by admin

Log in

I forgot my password

Navigation

June 2019

MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


    Problem with hardware detection in Pandaboard.

    avatar
    vismay

    Posts : 1
    Points : 2021
    Karma : 5
    Join date : 2013-12-20

    Problem with hardware detection in Pandaboard. Empty Problem with hardware detection in Pandaboard.

    Post by vismay on Fri Dec 20, 2013 2:41 am

    I am using PANDA BOARD REV A2.

    i was programming my board for my project and i had started using it for the past 2 days.
    I encountered a problem while booting board in UBUNTU 12.04.
    My mouse and keyboard connected to the board are not getting detected.
    The board is getting heated very fast within 5-10 mins.
    What should i do to troubleshoot this.... or is the board damaged.
    The LED is glowing when the supply is given.

    Please help.

      Current date/time is Thu Jun 27, 2019 7:08 pm